Trädgårdsarbete

En vacker trädgård med välskötta rabatter, prunkande växter och efterhållna gångar är mycket viktigt när det gäller det första intrycket man får av en miljö. Detta gäller oavsett om det är en stor villaträdgård, en liten plätt framför radhuset eller utomhus i en mer offentlig miljö som till exempel i anknytning till företag eller offentliga inrättningar.

Sfora Service tillhandahåller skötseln av utomhusmiljöer av alla dessa typer. Vi jobbar med både företag och privatpersoner och inget trädgårdsjobb är för stort eller för litet. Eftersom vi alltid erbjuder våra kunder möjligheten att använda sig av rut- och rotavdrag kan det vara en god idé att låta någon annan ta hand om det tidskrävande, fysiskt tunga och slitsamma arbetet. Alla uppdrag prissätts individuellt beroende på arbetets omfattning, tidsåtgång och storleken på den yta som skall bearbetas. Vårt mål är alltid att våra kunder skall var nöjda till 100 % med det arbete som vi utför. Skulle några brister mot förmodan uppstå åtgärdar vi naturligtvis dessa omgående och helt kostnadsfritt.

Vi har en stor personalstyrka där en del är speciellt anställda för trädgårdsarbete och som enbart sysslar med denna typ av arbeten.  Alla som arbetar hos oss genomgår vår interna utbildning för att säkerställa att arbetet håller den höga kvalitet som vi alltid eftersträvar. De flesta som arbetar hos oss besitter också stor erfarenhet och kunskap om växter, underhåll och trädgårdsskötsel. De är mycket professionella och ser till att din trädgård blir riktigt fin och välskött. Trädgårdstjänster av olika slag finns tillgängliga året om.

Trädgårdstjänster

De tjänster som vi erbjuder inom underhåll och skötsel av trädgårdar och andra utomhusmiljöer innefattar till exempel:

  • Snöskottning, saltning och annat vinterunderhåll
  • Gräsklippning och trimming
  • Häckklippning
  • Rensning och renhållning av hängrännor
  • Vedhuggning
  • Beskärning och ansning av fruktträd
  • Underhåll och rensning med röjsåg
  • Räfsning och borttagning av löv
  • Grävjobb och sandupptagning

Trädgårdsskötsel

Vi kan även ta hand om rensning och underhåll av rabatter, odlingar och andra arrangemang av växter. I dessa arbeten kan man också välja att lägga till vår effektiva ogräsbekämpning. I underhållsarbete av trädgårdar innefattas även klippning och beskärning av häckar, buskar och annan större växtlighet. Alla trädgårdar mår bra av att ansas, beskäras och hållas efter på ett bra sätt. Det är då de är som finast och tillåts visa sig från sin allra bästa sida.

Vi åtar oss även att hjälpa till med att transportera bort ris och annat avfall från trädgården som kunden själv samlat ihop. Vi har möjlighet att transportera både stora och små lass av trädgårdsavfall. Läs mer om våra hämtningstjänster här.

För att få hjälp med trädgårdsarbeten av olika slag; kontakta oss på Sfora och specificera uppdragets natur och omfattning så återkommer vi snarast med en aktuell offert för just din trädgård!

Sfora Service är ett mångfacetterat företag inom städ– och trädgårdsbranschen som kan stå till tjänst med en lång rad hushållsnära tjänster. Vi kan bland annat hjälpa till med städning, luktsaneringMålning, tapetsering och bortforsling av skräp och avfall. Företaget är baserat i Åkersberga men arbetar i hela Stockholmsområdet.

 

Kontakt

Kontakta oss och berätta vad du behöver för hjälp: 076-815-44-92