Städning

Städning är en tjänst som många svenskar idag väljer att få utförd av professionell städpersonal. Detta då städning är något som de allra flesta tycker är ett oundvikligt måste som är både tråkigt och tidskrävande. Dock vill de allra flesta av oss ha rent och snyggt omkring oss. En god hygien i de utrymmen man vistas i är även mycket viktigt för hälsan och det allmänna välbefinnandet. Man bör dock inse vikten av en bra städning och inte försaka eller förminska detta moment i vardagen.

Som tur är finns det professionell hjälp att få. Våra duktiga städare arbetar snabbt och effektivt för att göra ett så bra jobb som möjligt och samtidigt hålla nere kundens kostnader.

I och med införandet av rut-avdrag kan detta visa sig vara en fördelaktig affär för kunderna. Någon annan ser till att hemmet hålls skinande rent medan man själv kan frigöra mer tid att ägna åt andra viktiga saker såsom familj, arbete, träning och andra fritidsintressen. Så slopa städningen, gå ut och gör något roligt istället och lämna det till oss att göra ditt hem skinande rent och fräscht.

Rätt leverantör av städ

Personal och ledning på Sfora Service har alla genomgått en grundlig intern utbildning för att kunna utföra sitt arbete på det allra bästa och mest effektiva sättet. Inom företaget finns dessutom en lång erfarenhet av städbranschen och olika typer av städning. Man vet därför precis vad som krävs för att åstadkomma ett väl utfört och tillfredställande städarbete.
På Sfora Service kan vi hjälpa till med de flesta typer av städning. Våra tjänster innefattar till exempel:

 • Flyttstädning
 • Hemstädning
 • Kontorsstädning
 • Storstädning
 • Fönsterputsning
 • Trappstädning
 • Visningsstädning
 • Akutstädning
 • Butiksstädning
 • Strykning
 • Vårstädning
 • Städning av garage
 • Byggstädning

Trygg städning i Stockholm

Sfora vänder sig till och samarbetar med både privatpersoner och företag. Storleken på uppdraget är inte av betydelse – vi kan hantera det mesta. Det spelar helt enkelt ingen roll om du vill ha städat i en liten lägenhet, en villa eller ett stort kontorskomplex. Vi gör jobbet åt dig. Naturligtvis använder vi oss bara av miljömärkta produkter när vi utför vårt arbete.

Vi har även några specialtjänster som utförs till ett fast avtalat pris. Detta pris avgörs av storleken på ytan som skall städas, städuppdragets omfattning och andra speciella önskemål från kunden. Alla uppdrag bedöms och prissätts individuellt beroende på vilka specifikationer som finns.

Vi är mycket flexibla och strävar efter att tillmötesgå våra kunders önskemål så långt som möjligt. Vi åtar oss därför alla typer av uppdrag – vare sig det gäller flyttstädningar, tvätt och strykning eller andra liknande tjänster. Har du något arbete som du önskar få utfört, även om det inte finns med i vår ursprungliga lista, tveka inte att kontakta oss och göra en förfrågan om en offert.

Sfora Service är ett mångfacetterat företag inom städ– och trädgårdsbranschen som kan stå till tjänst med en lång rad hushållsnära tjänster. Vi kan bland annat hjälpa till med luktsaneringträdgårdsskötsel och bortforsling av skräp och avfall. Företaget är baserat i Åkersberga men arbetar i hela Stockholmsområdet.

Flyttstadning
Storstadning
Abonnemang
Fonsterputsning
Koksstadning
Badrumsstadning
Strykning
PRIS Med RUT-avdraget dras 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. För att få RUT- avdrag behöver du vara berättigad till avdraget.
Läs mer
Close
Kontakt

Kontakta oss och berätta vad du behöver för hjälp: 076-815-44-92