Om oss

Sfora Service är ett mångfacetterat företag inom städ– och trädgårdsbranschen som kan stå till tjänst med en lång rad hushållsnära tjänster. Vi kan bland annat hjälpa till med städning, trädgårdsskötsel och bortforsling av skräp och avfall. Företaget är baserat i Åkersberga men arbetar i hela Stockholmsområdet.

Våra tjänster utförs alltid effektivt och håller en hög nivå samtidigt som vi satsar på att hålla en konkurrenskraftig prisnivå. Företaget arbetar naturligtvis efter rådande regler och förordningar och innehar F-skattsedel samt är momsregistrerat. Dessutom tillhandahåller vi möjligheter för alla våra kunder att utnyttja både rot- och rutavdrag. All administration runt dessa fördelaktiga skattereduktioner sköts av vår duktiga ekonomiavdelning och kunderna behöver därför inte bekymra sig om detta.

Företaget startades år 2012 av Laeticia och Marek Marciniak, två drivna företagare med lång erfarenhet av städbranschen. Vår vision är att skapa ett företag som kan erbjuda så många tjänster att våra kunder kan få hjälp med alla sina underhållsbehov gällande hus och hem via oss. Vi anser att det är mycket bättre för både kund och företagare att kunna samarbeta på flera områden. På så sätt kan man bygga upp en stabil relation som bygger på ömsesidigt förtroende och tillit.

För oss på Sfora Service kommer kunderna alltid i första hand. Vi ser till att ha god kontakt med kunderna och besvarar alla offertförfrågningar via telefon eller e-mail så fort vi bara kan. Vi anser det också vara mycket viktigt att kunderna är nöjda och att de känner sig trygga med att vi levererar bra tjänster. Därför erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti på alla utförda arbeten. Skulle kunden mot förmodan inte vara 100 % nöjd med arbetet åtgärdar vi bristerna kostnadsfritt. Detta har visat sig fungera mycket bra och vi är stolta över att ha en stor krets av återkommande kunder.

Vi ser även till att våra anställda mår bra och arbetar i en bra miljö. Alla produkter vi använder är till exempel miljömärkta. Vi tror nämligen att man är mer benägen att utföra ett arbete av hög standard om man är nöjd och trivs på sin arbetsplats. Alla våra anställda har därför schysta och regelriktiga anställningsavtal och omfattas även av en arbetsskadeförsäkring. Dessutom utbildar vi kontinuerligt vår personal – vår internutbildning är det första som varje anställd får gå igenom innan de börjar jobba med våra kunder. All vår personal är därför kunnig och uppträder alltid på professionellt sätt.

Kontakt

Kontakta oss och berätta vad du behöver för hjälp: 076-815-44-92