Målning och tapetsering

Sfora Services vision är att kunna vara sina kunder behjälpliga på så många sätt vi kan. Vi strävar efter att kunna leverera ett så komplett utbud av husnära tjänster som möjligt. Vi ser gärna att vi kan hjälpa till med en hel kedja av tjänster som behövs i ett hem, så att våra kunder enbart behöver vända sig till en aktör istället för flera olika. Detta underlättar för kunderna samtidigt som det bidrar till att de sparar både tid och pengar.

Med detta mål i sikte har vi på Sfora Service även skapat en avdelning inom företaget som kan hjälpa dig som kund med tapetsering och måleriarbeten av alla olika slag. Det spelar ingen roll vilken typ av jobb det handlar om. Vi målar både ute och inne, tapetserar en fondvägg, fräschar upp tak och lister, målar enstaka rum eller hela huset om så önskas.

Professionella tapetserare och målare

Många personer har inte tid eller tålamod att utföra monotona och precisionskrävande arbeten som till exempel tapetsering och målning. Vissa saknar kanske intresse, andra kunskap. Vi anser dock inte att det skall utgöra ett hinder för att ha ett väl underhållet, modernt och personligt inrett hem. Inte när det finns professionell personal att tillgå. Så tveka inte att ta kontakt med oss på Sfora när det gäller den här typen av jobb. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att skapa en omgivning och daglig miljö som de kan trivas och må bra i.

För detta ändamål har vi knutit ett team av skickliga målare och tapetserare till oss. Hos oss på Sfora Service arbetar endast seriösa hantverkare som tillsammans innehar en otroligt lång och även bred erfarenhet och kunskap inom yrket. Alla de år som de arbetat och de projekt som de deltagit i har resulterat i att de har kunnat samla på sig en gedigen kunskap. Allt för att våra kunder skall få sina beställda arbeten utförda med högsta kvalitet, effektivitet och till en rimlig kostnad.

Anlita en professionell målare

Inga jobb är för små eller för stora för oss på Sfora, vi hjälper dig! Är du intresserad av att få hjälp med den här typen av arbeten är du varmt välkommen att kontakta oss på Sfora Service. Tillsammans kommer vi överens om en tid när det passar bra att vi kommer och besöker dig i hemmet eller på kontoret. När vi är på plats går vi igenom vad som skall göras och ger kunden en konsultation om möjliga lösningar och idéer Detta första besök är naturligtvis kostnadsfritt och det finns inga krav på en efterföljande beställning från kundens sida. När vi skaffat oss en god och utförlig uppfattning om uppdragets omfattning och den tidsåtgång som kommer att krävas för att genomföra det så räknar vi på jobbet. Så snart vi bara kan återkopplar vi sedan till kunden med ett förslag på en offert som är aktuell för detta arbete. Alla offerter är unika och tas fram för varje enskild kund och just det arbete som de vill ha utfört.

Sfora Service är ett mångfacetterat företag inom städ– och trädgårdsbranschen som kan stå till tjänst med en lång rad hushållsnära tjänster. Vi kan bland annat hjälpa till med städning, luktsanering, trädgårdsskötsel och bortforsling av skräp och avfall. Företaget är baserat i Åkersberga men arbetar i hela Stockholmsområdet.

 

Kontakt

Kontakta oss och berätta vad du behöver för hjälp: 076-815-44-92