Luktsanering

Luftsanering är en tjänst som allt fler väljer att använda idag, alla vill vi ju bo och arbeta i en miljö utan störande och potentiellt hälsovådliga odörer. Vi på Sfora Service utför Ozon Service, vilket innebär luftsanering i både små och stora lokaler, och vi tar oss an alla typer av lukter oavsett om det rör sig om doft från djur, mögel eller cigaretter. Med hjälp av aktivt syre bryts de organismer som orsakar dofterna ner och avlägsnas, tillsammans med de bakterier som orsakat dem. Detta sker helt utan användande av kemikalier och är därför en mycket skonsam och naturlig rengöringsmetod.

Ozon Service

Dålig lukt kan ha många olika orsaker, gemensamt är dock att de skapar ett stort obehag hos de människor som måste befinna sig i närheten. Sforaservice.se erbjuder därför luktsanering som hjälper dig att avlägsna odörer av alla slag. Med hjälp av vår moderna teknik kan vi snabbt och enkelt åtgärda problemet och se till att du åter får en trevlig miljö att vistas i.

 

Lukter och obehagliga odörer kan bland annat uppstå på grund av mögelskador, rök av olika slag, djur, toaletter, sopor, matos, målarfärg eller liknande. Vi sanerar alla typer av lukter i de allra flesta lokaler. Vi kan till exempel utföra saneringar av privatbostäder, skolor och restauranger. Vi kan till och med utföra luktsanering i bilar, där det är vanligt att orenheter så som bakterier och mikroorganismer etablerar sig i luftkonditioneringssystemet och påverkar den luft som sedan tas in och cirkuleras i bilen.

 

Ozonbehandling

Metoden som vi använder oss av när vi luktsanerar är en ozonbehandling. Det är precis som det låter en behandling som utförs med aktivt syre. Ozonet angriper och bryter ner de bakterier och orenheter som orsakar den dåliga lukten. Denna behandling är mycket effektiv när det kommer till att avlägsna dessa obehagliga dofter. Samtidigt är ozon ett ämne som är helt naturligt och därmed också giftfritt. Inga kemikalier tillförs vilket garanterar en mycket skonsam rengöring. Trots detta avlägsnar ozonbehandlingen inte enbart doften, den desinficerar och avlägsnar även bakterier och allergener.

 

Att göra en luftsanering kan ofta vara ett bra sätt att säkerställa att den omgivande miljön är tillräckligt ren för känsliga personer så som till exempel allergiker, små barn eller de som har besvär med luftvägarna.

Sfora Service är ett mångfacetterat företag inom städ– och trädgårdsbranschen som kan stå till tjänst med en lång rad hushållsnära tjänster. Vi kan bland annat hjälpa till med städningträdgårdsskötsel och bortforsling av skräp och avfall. Företaget är baserat i Åkersberga men arbetar i hela Stockholmsområdet.

Kontakt

Kontakta oss och berätta vad du behöver för hjälp: 076-815-44-92