Hämtning av skräp

grovsophämtning

Att göra sig av med skräp, återvinningsvaror och avfall kan vara ett stort och tidskrävande problem. Sfora har en tjänst där vi forslar bort skräp och avfall. Vi hämtar det mesta!

Det finns många fördelar med att ta hjälp utifrån för skräphantering. För det första sparar man tid. Sforaservice.se jobbar snabbt och effektivt och kunden behöver bara kontakta oss – resten sköter vi! Sfora åtar sig upphämtning och transporter alla dagar i veckan, vi strävar efter att vara tillgängliga när det passar våra kunder bäst.

Skräphantering

Vi garanterar att vi gör oss av med skräpet på bästa sätt. Vi är måna om naturen och jobbar därefter. Transporterna går till återvinningscentralen där innehållet sorteras på korrekt sätt. Hela och rena saker sparar vi tills vi samlat ihop tillräckligt mycket för att skänka till bättre behövande.

Vi delar in våra hämtningar i olika kategorier baserat på lassets omfång.

Hämtning Small: 400 kr inkl. moms

Hämtning Small innebär att vi åtar oss att hämta en mindre mängd skräp hos kunden. Volymen skall vara av storleken att det tar oss max en kvart att lasta och få iväg skräpet.
Denna hämtning innefattar inte stora möbler som måste transporteras i flera delar.

Hämtning Medium: 600 kr inkl. moms

Hämtning Medium innefattar något mer. Maxgränsen går vid en volym av 4 kubikmeter. Här kan det till exempel röra sig om ett par möbler av modell större till exempel soffor eller liknande. Det kan också vara ett större antal säckar eller kartonger eller en rejäl hög med ris eller annat trädgårdsavfall.

Hämtning Large: Avtalat pris

Vi går igenom hur mycket som skall transporteras bort och kommer sedan överens med kunden om ett pris som båda parter anser skäligt och accepterar.

Släp: 800 kr inkl. moms

Sfora Services släp körs hem till kunden och stannar där under 24 timmar. Kunden fyller själv släpet med det aktuella skräpet. Efter 24 timmar hämtar Sfora släpet och gör sig av med det.

Regelbunden Sophämtning:

Har man ofta skräp som behöver forslas bort kan vi utföra en mer regelbunden hämtning. Frekvensen för dessa hämtningar och priset diskuteras och avtalas beroende på hur behovet ser ut. Kontakta oss för en individuellt utformad offert.

Steg för steg – så här går det till när Sfora Service avlägsnar ert avfall:

  1. Kontakta oss, via telefon eller genom att fylla i intresseformuläret. Sfora kontaktar er inom 24 timmar och avtalar en tid för upphämtning.
  2. Vi aviserar vår ankomst 30 minuter innan avtalad tid.
  3. Hos kunden lastar vi det som skall avlägsnas och transporterar det vidare för att disponeras på korrekt sätt.

BOKNINGSfora service
Telefon: 076-815-44-92
Telefonbokning: vardagar 08.00 – 21.00 och helger 09.00 – 19.00
Ring 076-815-44-92, eller fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

 

Sfora Service är ett mångfacetterat företag inom städ– och trädgårdsbranschen som kan stå till tjänst med en lång rad hushållsnära tjänster. Vi kan bland annat hjälpa till med städning, luktsanering,  trädgårdsskötselMålning och tapetsering. Företaget är baserat i Åkersberga men arbetar i hela Stockholmsområdet.

Kontakt

Kontakta oss och berätta vad du behöver för hjälp: 076-815-44-92