Kom ihåg att vårda träd och buskar

Kom ihåg att vårda träd och buskar

När man tänker på trädgårdsskötsel är det oftast gräsklippning eller rensning av rabatter som kommer upp, men att underhålla en trädgård innebär givetvis så mycket mer än det. Något som är viktigt att komma ihåg är till exempel att buskar och träd också behöver skötsel och vård.   Först och främst bör de beskäras. Beskäringen(läs mer…)

Anlita städhjälp och få tid över till annat

Anlita städhjälp och få tid över till annat

Alla njuter av att ha ett rent och välstädat hem! Men det är inte alltid så lätt att upprätthålla den standarden hemma som man trivs med. Tid och ork räcker inte alltid till för jobb, hemmet och de nöjen och fritidsaktiviteter som ger oss mening i livet. Ett smutsigt och stökigt hem stjäl massor av(läs mer…)

Så underhåller du din trädgård året runt

Så underhåller du din trädgård året runt

Även om man kanske ofta främst tänker på sommarhalvåret när det kommer till att ta hand om och underhålla sin trädgård, så finns det faktiskt massor man kan göra året runt. Genom att sköta sin trädgård och följa säsongerna får man en i grunden välskött och snygg trädgård. Dessutom är det roligt att pynta och(läs mer…)

Bli av med ogräset i trädgården

Bli av med ogräset i trädgården

Ogräs är ett gissel som alla som har en trädgård ständigt kämpar mot. Det går faktiskt att bli av med ogräset men det kräver en del arbete och planering. Men är man beredd att lägga ner lite tid och energi på smart ogräsbekämpning så kommer det att underlätta trädgårdsskötseln längre fram, och man behöver inte(läs mer…)

Enkla tips till en vacker trädgård

Enkla tips till en vacker trädgård

En vacker trädgård är det väl inte någon som skulle tacka nej till. Sen är det såklart väldigt olika från person till person vad man faktiskt anser vara en vacker trädgård. Tycker man om trädgårdsskötsel, och att vara ute och påta i jorden, så är en stor trädgård med många rabatter och mycket växter kanske(läs mer…)

Hur fungerar RUT-avdrag?

Hur fungerar RUT-avdrag?

Har du tänkt anlita hjälp i hemmet med städning eller andra hushållsnära tjänster? Då kommer du upptäcka att det finns något som heter RUT-avdrag som hjälper dig att reducera kostnaden. Förkortningen står för ”Rengöring, Underhåll och Tvätt” och är en funktion som gör att du får skatteavdrag på de tjänster som ryms inom begreppet. Det(läs mer…)

Rätt utrustning för flyttstädning

Rätt utrustning för flyttstädning

Med rätt utrustning när det vankas flyttstädning blir det både roligare, enklare och mer professionellt gjort. Dessutom går det snabbare! Börja med att göra ett tidsschema så att du vet att du verkligen hinner städa klart i tid. Planera in för pauser – det är alltid jobbigare och tar längre tid än vad man tror.(läs mer…)

Kontakt

Kontakta oss och berätta vad du behöver för hjälp: 076-815-44-92